Tjänster

Kunskap och metoder som möjliggör inkludering

Vi älskar att göra om det komplexa till lätttillgängligt och konkret. Oavsett om det är i form av konsultstöd, utbildningar eller digitala verktyg. Vi levererar kunskap och metoder som möjliggör mångfald, jämställdhet och inkludering på företag, organisationer och arbetsplatser.

KonsultSTÖD

Expertstöd utan pekpinnar. Vi hjälper er ta reda på nuläge, granska styrdokument och befintligt arbete, sätta mål och ta fram handlingsplaner som leder till riktiga resultat.

Verktyg

Verktyg att använda i arbetsvardagen för att möjliggöra inkluderande arbetsplatser. Webbutbildning, omvärldsbevakning, böcker, checklistor eller hela verktygslådor. Vi skräddarsyr till er verksamhet.

Utbildning

Föreläsning, workshop, halv- eller heldagsutbildning. Deltagarna får med sig ny kunskap, nya tankar och reflektioner samt konkreta tips och råd för hur de kan arbeta med inkludering på arbetsplatsen.

Är du intresserad av våra erbjudanden?

Våra kunders ord

Om includer

Includer är en konsultbyrå som är experter på mångfald, jämställdhet och inkludering.

Vi arbetar för att skapa arbetsplatser där människors olika kompetenser synliggörs och tas tillvara, vilket gynnar både anställda och företag.

Vi erbjuder expertstöd utan pekpinnar och kopplar mångfaldsfrågorna till våra kunders kärnverksamhet, identifierar nuläge och tar fram aktiviteter som leder till riktiga resultat.

Vi har genom åren hjälpt ett femtiotal kunder från en mängd olika branscher och sektorer.