Omvärldsbevakning

Vill du också ha koll på det senaste inom jämställdhet, mångfald och inkludering?

Det är inte alltid lätt att hinna med allt. Vi VILL gärna läsa morgontidningar och debattsidor, hålla koll på ny lagstiftning, scrolla sociala medier för inspiration, hitta intressanta event och få reda på vad andra företag och organisationer gjort – men vi har oftast inte tiden. Det tar värdefull tid och energi att själv skapa sig all denna koll.

Jag kan göra jobbet åt dig! För att underlätta ditt arbete har jag skapat Inkluderingskollen – en omvärldsbevakningstjänst kring ämnena jämställdhet, mångfald och inkludering. Med Inkluderingskollen blir det lätt för dig att hålla koll.

Vad är Inkluderingskollen och hur fungerar det?

Varannan onsdag dimper ett mejl ner i din mejlkorg med en sammanställning över de senaste nyheterna och annan intressant läsning jag valt ut för att jag tror det skulle intressera dig. Du klickar dig sen vidare på de länkar du vill läsa mer om. Första Inkluderingskollen skickas ut 5 september 2018. Ett uppehåll sker mellan 15 dec-15 jan och 5 juli-15 augusti.

Inkluderingskollen innehåller alltid

  • Nyheter och aktuellt (ny lagstiftning, regeringsbeslut, aktuella händelser, heta debatter, nya böcker/material osv)
  • Utvalda artiklar och video (intressant läsning på tema jämställdhet, mångfald och inkludering, ämnesreportage, fakta, personporträtt, TedTalks osv)
  • Best practice (exempel på hur andra organisationer arbetar, metodmaterial, bra filmklipp osv)
  • Events (förslag på kommande kurser, seminarier och konferenser)

Vem är målgruppen?

Omvärldsbevakningen passar speciellt dig som är ledare/chef, HR eller på annat sätt ansvarig för jämställdhet och mångfaldsfrågor i din organisation. Men den funkar så klart lika bra för alla andra som är intresserad av frågorna.

Vad kostar det?

  • Inkluderingskollen är en prenumerationstjänst och kostar 299 kronor i månaden per person.
  • Fler i organisationen som vill prenumerera? Om ni beställer för tio personer så får ni grupprabatt och priset blir då totalt 999 kronor i månaden.
  • Fakturering sker en gång om året. Alla priser är ex moms.

Testa gratis i 30 dagar

När du testar tjänsten gratis i 30 dagar så får du två omvärldsbevakningar och extra information om tjänsten. Efter 30 dagar slutar mejlen att komma. Du uppger inga faktureringsuppgifter nu utan ger mig bara din mejladress.

Börja prenumerera

Om du klickar här kommer det upp en ruta där du fyller i alla dina uppgifter. Strax därefter får du ett välkomstmejl. 

Gör som många andra – prenumerera på Includer Insights och få inkluderingstips, nyheter och erbjudanden direkt i din inkorg.