Om oss

Om Includer

Includer såg dagens ljus våren 2019. Innan dess drevs företaget i sex år under namnet Matilda Andersson Consulting. Includer grundades och drivs av Matilda Bergkvist (fd Andersson) som är jämställdhets- och mångfaldskonsult och expert på diskriminering, aktiva åtgärder och inkluderande ledarskap. Matilda är utbildad inom genusvetenskap, diskrimineringsrätt, och organisation och ledarskap och arbetar sedan 2013 som föreläsare och konsult. Hon är även författare till boken Diskrimineringslagen – handbok för chefer.

Vi har arbetat med ett femtiotal olika kunder så som företag, myndigheter, kommuner och landsting, fack- och arbetsgivarförbund och intresseorganisationer. De kommer i sin tur från flera olika branscher: bygg, fastighet, IT, säkerhet, musik, vård, administration, räddningstjänst, transport och produktion. Läs mer om våra kunder här.

Läs mer om vårt arbetssätt.

Team

Ola Kjelbye

Matilda Bergkvist

Vd och Mångfalds- och inkluderingskonsult

Expert på inkludering, diskriminering och aktiva åtgärder. Universitetsutbildad inom genusvetenskap, diskrimineringsrätt, och organisation och ledarskap och med bakgrund inom politiken. Arbetar som mångfaldskonsult sedan 2013. Författare till boken Diskrimineringslagen – handbok för chefer.

Created with OSnap! for iOS - Project: New Project 1

Andreas Nilsson

Utbildare och konsult

Personalvetare med lång erfarenhet av HR, ledarskap och grupputveckling samt utbildning i likabehandling och strategiskt jämlikhetsarbete inom Försvarsmakten. Fokus på organisationsutveckling, inkluderande ledarskap, gruppdynamik och likabehandling. Expertis inom jämställdhetsarbete med fokus på män/manlighet och HBTQ.

Våra samarbetspartners

Includer arbetar i nätverk och samarbetar med en rad andra aktörer som delar våra värderingar.

Includer är även medlemmar i Mångfaldsföretagarna och Företagarna.