Kretskort i motljus.

Includer erbjuder ny utbildning i AI, mångfald och inkludering

AI-utvecklingen innebär stora förändringar, möjligheter och risker för företag och organisationer. När artificiell intelligens skapar underlag och ger oss information blir det viktigare än någonsin att ha koll på sina värderingar och ha kunskapen att kunna ifrågasätta det tjänsterna levererar. Mångfalds- och inkluderingsperspektivet har därför aldrig varit viktigare.

Includer erbjuder därför en ny utbildning för personer inom HR, rekrytering, mångfalds- och inkluderingsansvariga och andra som är intresserade av hur man tar ansvar för mångfald och inkludering i användningen av AI inom organisationer.

Vår expert Madeleine Harju leder en workshop där deltagare från olika företag och organisationer tillsammans utforskar möjligheterna med artificiell intelligens för ökad mångfald och inkludering.

Längd: 3 h

Plats: I Stockholm eller online, beroende på var de som anmäler intresse befinner sig.

Läs mer och skicka in din intresseanmälan senast den 29 september för att få chans att boka in dig på ett kursdatum under hösten 2023.

Gå till utbildningssidan