Kretskort i motljus. AI.

AI, mångfald och inkludering

Webbinarium – Lunch & Learn

Onsdag 13 september
Kl 12:05-12:50
Online
Madeleine Harju och Includer

AI-utvecklingen innebär stora förändringar, möjligheter och risker för företag och organisationer. När artificiell intelligens skapar underlag och ger oss information blir det viktigare än någonsin att ha koll på sina värderingar och ha kunskapen att kunna ifrågasätta det tjänsterna levererar. Mångfalds- och inkluderingsperspektivet har därför aldrig varit viktigare.

Madeleine Harju och Includer bjuder på ett öppet webbinarium på temat AI, mångfald och inkludering. Lunchföreläsningen kommer att handla om vad vi bör tänka på, ta hänsyn till, ta ansvar för och uppmärksamma när det kommer till AI-användning och -utveckling utifrån ett mångfalds- och inkluderingsperspektiv.

Läs mer om webbinariet och anmäl dig här.

Webbinariet är gratis och öppet för alla intresserade.

Madeleine Harju har en gedigen bakgrund inom tech-branschen och har drivit initiativ för att konkretisera digitalisering, bland annat genom att lära både vuxna och barn hur programmering fungerar. Läs mer om Madeleine här.

Anmälan till webbinariet