Matilda Bergkvist, konsult inkludering

Matilda Bergkvist föreläser om inkluderande ledarskap för Ledarna

Tid: Onsdag 16 mars kl 10.00-11.00
Plats: Online, Zoom

Maxa teamets engagemang och produktivitet med inkluderande ledarskap

Få medarbetare att känna sig sedda, delaktiga och som en del av gemenskapen! Lär och inspireras hur du som chef kan leda i hybrida organisationer. Vi lyfter utmaningar som påverkar medarbetarnas nivåer av engagemang och teamens produktivitet negativt.

Välkommen till ett webbinarium där vi dyker vi ner i frågan kring inkluderande ledarskap och hur du som chef kan skapa en större känsla av inkludering i din arbetsgrupp.

Under webbinariet kommer Matilda Bergkvist ge en inblick i vad inkluderande ledarskap innebär. Vilka utmaningar kommer med de hybrida arbetssätten och vilka ledarskapsbeteenden krävs för att främja känslan av inkludering? Du får konkreta tips kring hur du kan lägga upp arbetet.

Webbinariet är öppet för medlemmar i chefsorganisationen Ledarna.

Läs mer och anmäl dig här!