Matilda Bergkvist, Mikael Arvered, Anna Carlsson Sigstedt och Åsa Nilsson Billme

Matilda Bergkvist föreläser för Diversity Charter

Fredag 25 feb kl 08.30-10.00
Digitalt event

Matilda Bergkvist öppningstalar på Diversity Charters fredagskunskap. Temat denna fredag är Hur kan vi driva engagemang och få med oss medarbetare och ledare i praktiken?

Matilda inleder Fredagskunskapen med att prata om hur vi kan uppfylla de psykologiska behoven kring kompetens, samhörighet och autonomi för att få medarbetare att känna engagemang för arbetet med mångfald och inkludering. Hur kan vi lägga upp arbetet på ett sätt, så att vi uppfyller dessa behov och vad behöver vi tänka på för att skapa engagemang hos medarbetare och chefer?

Medverkar gör även Mikael Arvered, Head of Division Construction på Ahlsell Sverige AB, Anna Carlsson Sigstedt, Generalsekreterare, Diversity Charter Sweden och Åsa Nilsson Billme, Head of Diversity and Inclusion Nordea.

Eventet är öppet för medlemmar i nätverket Diversity Charter. Läs mer och anmäl dig här.