15% lanseringsrabatt

Vi firar att vi bytt namn* genom att erbjuda alla kunder en lanseringsrabatt på 15% på alla utbildningar, omvärldsbevakning och webbutbildningar som bokas innan 30 juni. Bra va? ☺

Utbildningar
Vi har bland annat utbildningar inom inkluderande ledarskap, normer och fördomar, diskriminering och aktiva åtgärder, eller mångfald och inkludering för företag. Vi har några färdiga innehållsförslag men skräddarsyr alltid så att de ska passa din organisations behov. Se mer om utbildningar här.

Omvärldsbevakning
Med vår omvärldsbevakningstjänst kan du lätt hålla koll på de senaste nyheterna, debatterna och best practice inom jämställdhet, mångfald och inkludering. Varannan vecka får du ett mejl där vi valt ut det allra viktigaste till dig. Se mer här.

Webbutbildning
Webbutbildningen i mångfald och inkludering tar upp fördomar, normer, exkludering och inkludering på ett interaktivt och lättsamt sätt. Passar alla verksamheter som vill öka medvetenheten hos medarbetare och chefer. Webutbildningen går också att få i ett paketpris tillsammans med en workshop och några av våra inkluderingsverktyg. Den finns även på engelska. Se mer här.

Ta del av erbjudandet och lanseringsrabatten genom att kontakta oss med en förfrågan.

*tidigare hette vi Matilda Andersson Consulting.